Houten
Home

Welkom bij Profile Tyrecenter in Houten!

Profile Tyrecenter in Houten is uw autospecialist en tevens snelst groeiende onafhankelijke autoserviceketen van Nederland. Wij kunnen u voorzien van autobanden en velgen voor alle autosoorten en wij verzorgen onderhoud en reparatie aan auto's, campers . Ook kunnen wij APK keuringen voor u uitvoeren.

Neem contact met ons op

Wilt u uw auto alleen even opfrissen? Maak gebruik van onze complete wasstraat, geschikt voor personenauto's en bedrijfsvervoer.

Autobanden en velgen specialist

Profile Tyrecenter in Houten biedt banden voor alle soorten auto's. Zo bestaat onze brede assortiment uit kwaliteit-, budget- en huismerkbanden. Ons specialisme schuilt echter vooral in onze hoogwaardige bandenservice. Wij voorzien u van een persoonlijk en merk-onafhankelijk advies zodat u veilig en tevreden de weg op gaat. Ook kunnen wij u informeren en adviseren over passende velgen.

Heeft u winter- of zomerbanden nodig? Profile Tyrecenter in Houten verkoopt en verhuurt niet alleen banden, wij monteren deze en slaan de andere set veilig voor u op.  

Compleet service- en dienstenpakket

Profile Tyrecenter Houten biedt een compleet service- en dienstenpakket. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op. U kunt ook direct een afspraak inplannen voor bijvoorbeeld een APK keuring, onderhoud, reparatie of montage. Weet u wat u wil en nodig heeft? Dan bestelt u makkelijk en snel banden en velgen in onze online shop.

Afspraak maken?


Bekijk onze virtuele tour

virtuele tour Profile Houten

Aangesloten bij Bovagthuiswinkel waarborgzakelijkerijder.nlAutoglaz Sterpunt glasreparatiegratis wifi spot