Houten
APK en Onderhoud

Autoruitschade

Een sterretje in uw autoruit kan al snel leiden tot autoruitschade. Wanneer u er op tijd bij bent, kunt u voorkomen dat de schade ervoor zorgt dat uw autoruit vervangen moet worden. Maak direct een afspraak bij Profile Tyrecenter Houten voor het repareren van uw autoruit.

Neem contact met ons op

Een geselecteerd aantal vestigingen van Profile Tyrecenter, waaronder Profile Tyrecenter Houten, biedt nu ook autoruitschade herstel (shop-in-shop) aan onder de naam Autoglaz Sterpunt. Bij autoruitschade bieden Autoglaz Sterpunten de beste service. Wij zijn gespecialiseerd in sterreparatie van zowel personenauto’s als bedrijfswagens, ongeacht het merk.

De reparatietechnieken die wij hanteren worden continu aangepast om aan de steeds hogere (veiligheids-) eisen van automerken te voldoen. Uw veiligheid staat voorop!

Snelle sterreparatie bij een Autoglaz Sterpunt

Bij Autoglaz Sterpunten wordt u altijd snel geholpen, met en zonder afspraak. In de meeste gevallen bent u binnen een half uur klaar en weer op weg. Is de autoruit niet meer te repareren en is vervanging nodig? Dan regelen wij dit snel op een locatie en moment dat het u uitkomt.

Afspraak maken?


Bekijk onze virtuele tour

virtuele tour Profile Houten

Aangesloten bij Bovagthuiswinkel waarborgzakelijkerijder.nlAutoglaz Sterpunt glasreparatiegratis wifi spot