Eerlijke én snelle APK

Autobanden

Elke weg- of weersituatie vraagt om specifieke kwaliteiten van een autoband. Daarom bieden wij u een breed assortiment aan zomerbanden, winterbanden, runflat banden, caravanbanden, sportieve banden, budget banden, comfort banden, SUV-banden en budgetbanden. Weet u niet welke autoband past bij uw auto en/of rijstijl? Kom gerust langs bij Profile Tyrecenter in Houten voor een persoonlijk advies.

Kwaliteits-autobanden

Een gevarieerd aanbod van verschillende topmerken is een speerpunt van Profile Tyrecenter Houten. Niet alleen kwaliteit is belangrijk bij een autoband, maar ook de veiligheid die de autoband moet garanderen. De band zorgt voor het contact tussen de auto en de weg en deze moet zo goed mogelijk zijn.

Winterbanden bij Profile Tyrecenter Houten

In de winter is het belangrijk om winterbanden onder uw auto te hebben voor meer grip op de weg en meer controle over uw auto. U kunt bij Profile Tyrecenter Houten een afspraak maken om winterbanden onder uw auto te laten monteren. De zomerbanden die van uw auto afkomen slaan wij graag voor u op.

Autobanden en bandenservices in Houten

Onze vestiging biedt onafhankelijk autobandenadvies en autobandenservices. Weet u niet zeker of u nieuwe autobanden nodig heeft? Kom dan bij ons langs voor een vrijblijvende profielmeting. De wettelijke profieldiepte van een autoband, ongeacht of het een winterband of zomerband is, is vastgesteld op 1,6 millimeter.

U kunt bij ons in Houten terecht voor de volgende bandenservices:

  • Uitlijnen auto
  • Balanceren autobanden
  • Bandencheck
  • Bandenspanningscheck
  • Stikstof in autobanden
  • Bandenopslag
  • Banden sipen
  • Banden trimmen
Profile-Houten-monteur-banden08

Heeft u ook eindelijk tijd om de auto voor onderhoud weg te brengen, maar wilt u geen contact? Dan hebben wij nu de haal- & brengservice! Zo hoeft u het huis niet uit en is de auto weer klaar voor optimaal gebruik.

Natuurlijk blijft de mogelijkheid bestaan om de auto te komen brengen zoals u bij ons gewend bent, hier hanteren wij uiteraard wel de instructies van het RIVM.

Heeft u een APK-keuring gepland staan of is uw auto toe aan een APK-keuring? Wij staan nog steeds voor u klaar! En ieder voertuig wordt hygiënisch gecleaned inclusief de sleutel na service!