Eerlijke én snelle APK

APK en Onderhoud

De APK (Algemene Periodieke Keuring) is een periodieke keuring die uw auto controleert op veiligheid en milieuvriendelijkheid. De prijs van een APK voor uw benzine of dieselauto is bij Profile Tyrecenter Houten is € 29,95 All-in. Er is een gecertificeerde keurmeester ook voor Camper en Caravan. U bent er dus zeker van dat uw auto goed gekeurd wordt bij ons!

Naast de APK keuring kunt u bij Profile Tyrecenter Houten terecht voor een kleine beurt en grote beurt voor uw auto. Uw auto wordt zelfs gratis APK gekeurd als u de APK combineert met een grote beurt en u ontvangt bovendien gratis één jaar pechhulp Europa.

Voorkom verrassingen en maak een afspraak voor een kleine beurt

Een regelmatige kleine beurt verkleint de kans op onaangename dure verrassingen. Bij een kleine beurt wordt er gekeken naar de volgende onderdelen:

  • Olie vervangen
  • Remmen
  • Schokdempers
  • Algeheel onderhoud

U kunt de kleine beurt ook prima combineren met een APK. Vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan bij Profile Tyrecenter Houten.

Maak direct een afspraak

U kunt online direct aan afspraak inplannen voor de APK keuring en een grote of kleine beurt. Vul uw gegevens inclusief kenteken en kilometerstand in op het contactformulier en selecteer de gewenste service en de gewenste vestiging, datum en tijd.

Heeft u ook eindelijk tijd om de auto voor onderhoud weg te brengen, maar wilt u geen contact? Dan hebben wij nu de haal- & brengservice! Zo hoeft u het huis niet uit en is de auto weer klaar voor optimaal gebruik.

Natuurlijk blijft de mogelijkheid bestaan om de auto te komen brengen zoals u bij ons gewend bent, hier hanteren wij uiteraard wel de instructies van het RIVM.

Heeft u een APK-keuring gepland staan of is uw auto toe aan een APK-keuring? Wij staan nog steeds voor u klaar! En ieder voertuig wordt hygiënisch gecleaned inclusief de sleutel na service!