Eerlijke én snelle APK

APK en Onderhoud

De APK (Algemene Periodieke Keuring) is een periodieke keuring die uw auto controleert op veiligheid en milieuvriendelijkheid. De prijs van een APK voor uw benzine of dieselauto is bij Profile Houten is er al vanaf €49,95. Er is een gecertificeerde keurmeester ook voor Camper vanaf €72,50. U bent er dus zeker van dat uw auto goed gekeurd wordt bij ons!

Naast de APK keuring kunt u bij Profile Houten terecht voor een kleine beurt en grote beurt voor uw auto. Uw auto wordt zelfs gratis APK gekeurd als u de APK combineert met een grote beurt en u ontvangt bovendien gratis één jaar pechhulp Europa.

Voorkom verrassingen en maak een afspraak voor een kleine beurt

Een regelmatige kleine beurt verkleint de kans op onaangename dure verrassingen. Bij een kleine beurt wordt er gekeken naar de volgende onderdelen:

U kunt de kleine beurt ook prima combineren met een APK. Vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan bij Profile Houten.

Maak direct een afspraak

U kunt online direct aan afspraak inplannen voor de APK keuring en een grote of kleine beurt. Vul uw gegevens inclusief kenteken en kilometerstand in op het contactformulier en selecteer de gewenste service en de gewenste vestiging, datum en tijd.