Eerlijke én snelle APK

Autobanden en velgen

Profile Tyrecenter in Houten is specialist in banden en velgen voor alle soorten voertuigen. Wij bieden u een buitengewoon breed assortiment van kwaliteit-, budget- en huismerkbanden. Ook binnen ons assortiment aan velgen bieden we voor ieder wat wils. Denk aan sportieve velgen, maar zeker ook lichtmetalen velgen, aluminium velgen en stalen velgen.

Webshop tweedehands velgen en banden

Wij beschikken over een ruim assortiment gebruikte velgen en banden voorzien van een gecontroleerd kwaliteits label. Neem gerust een kijkje of er voor uw auto ook een geschikte velg of band tussen zit.

Heeft u ook eindelijk tijd om de auto voor onderhoud weg te brengen, maar wilt u geen contact? Dan hebben wij nu de haal- & brengservice! Zo hoeft u het huis niet uit en is de auto weer klaar voor optimaal gebruik.

Natuurlijk blijft de mogelijkheid bestaan om de auto te komen brengen zoals u bij ons gewend bent, hier hanteren wij uiteraard wel de instructies van het RIVM.

Heeft u een APK-keuring gepland staan of is uw auto toe aan een APK-keuring? Wij staan nog steeds voor u klaar! En ieder voertuig wordt hygiënisch gecleaned inclusief de sleutel na service!