Eerlijke én snelle APK

Autoruitschade

Een sterretje in uw autoruit kan al snel leiden tot autoruitschade. Wanneer u er op tijd bij bent, kunt u voorkomen dat de schade ervoor zorgt dat uw autoruit vervangen moet worden. Maak direct een afspraak bij Profile Tyrecenter Houten voor het repareren van uw autoruit.

Profile-Houten-monteur-checklist-lamp01
uitlijnen

Autoglaz Sterpunt

Een geselecteerd aantal vestigingen van Profile Tyrecenter, waaronder Profile Tyrecenter Houten, biedt nu ook autoruitschade herstel (shop-in-shop) aan onder de naam Autoglaz Sterpunt. Bij autoruitschade bieden Autoglaz Sterpunten de beste service. Wij zijn gespecialiseerd in sterreparatie van zowel personenauto’s als bedrijfswagens, ongeacht het merk.

De reparatietechnieken die wij hanteren worden continu aangepast om aan de steeds hogere (veiligheids-) eisen van automerken te voldoen. Uw veiligheid staat voorop!

Heeft u ook eindelijk tijd om de auto voor onderhoud weg te brengen, maar wilt u geen contact? Dan hebben wij nu de haal- & brengservice! Zo hoeft u het huis niet uit en is de auto weer klaar voor optimaal gebruik.

Natuurlijk blijft de mogelijkheid bestaan om de auto te komen brengen zoals u bij ons gewend bent, hier hanteren wij uiteraard wel de instructies van het RIVM.

Heeft u een APK-keuring gepland staan of is uw auto toe aan een APK-keuring? Wij staan nog steeds voor u klaar! En ieder voertuig wordt hygiënisch gecleaned inclusief de sleutel na service!