Eerlijke én snelle APK

Wasstraat

Onze wasstraat is geschikt voor personenauto’s en voor bedrijfsvervoer. Ook bussen tot H3 en L3 kunnen in onze wasstraat terecht. Wij kunnen de boven wasser uitschakelen waardoor het ook mogelijk is om met imperiaal te wassen. Uiteraard assisteren onze medewerkers u graag in de wasstraat.

Prijzen en openingstijden

Een wasbeurt kan al vanaf €4,95 voor een eenvoudige wassing, tot €12,95 voor super de luxe wassing inclusief het inmasseren van wax.

De wasstraat is geopend van 8.00-19.00 uur van maandag t/m donderdag en vrijdag en zaterdag tot 17.00 uur.

Zelf wassen? Onze wasboxen zijn van alle benodigdheden voorzien

Is de wasstraat niet geopend op het gewenste moment? In onze wasboxen kunt u uw auto zelf wassen met behulp van betrouwbare en hoogwaardige spuitlansen met de beste zeepsoorten. Om de auto daarna streeploos te krijgen kunt u naspoelen met osmosewater. Onze wasboxen zijn elke dag geopend van 7.30-21.00.

Heeft u ook eindelijk tijd om de auto voor onderhoud weg te brengen, maar wilt u geen contact? Dan hebben wij nu de haal- & brengservice! Zo hoeft u het huis niet uit en is de auto weer klaar voor optimaal gebruik.

Natuurlijk blijft de mogelijkheid bestaan om de auto te komen brengen zoals u bij ons gewend bent, hier hanteren wij uiteraard wel de instructies van het RIVM.

Heeft u een APK-keuring gepland staan of is uw auto toe aan een APK-keuring? Wij staan nog steeds voor u klaar! En ieder voertuig wordt hygiënisch gecleaned inclusief de sleutel na service!