Eerlijke én snelle APK

Wasstraat

Onze wasstraat is geschikt voor personenauto’s en voor bedrijfsvervoer. Ook bussen tot H3 en L3 kunnen in onze wasstraat terecht. Het is helaas niet mogelijk is om met imperiaal te wassen. Uiteraard assisteren onze medewerkers u graag in de wasstraat.

Prijzen en openingstijden

Een wasbeurt in de wasstraat kan al vanaf €6,95 voor een eenvoudige wassing, tot €14,95 voor super de luxe wassing inclusief het inmasseren van wax. In de boxen bepaald u zelf uw tarief vanaf €3,- met upgrade in tijd.

De wasstraat is elke dag geopend van 7.30 tot 22.00 betaling contactloos met pin

Zelf wassen? Onze wasboxen zijn van alle benodigdheden voorzien

In onze wasboxen kunt u uw auto zelf wassen met behulp van betrouwbare en hoogwaardige spuitlansen met de onze nieuwe lijn wasmiddelen van Royal Care voor de ultieme wasbeleving. Het geeft een extreem goede bescherming met een zichtbaar diepere glans. Het schuim is romig en vol en heeft een heerlijke geur! Daarnaast staan wij in Houten en omgeving bekend om de hoge druk uit onze spuitlansen. Om de auto daarna streep-loos en druppel-loos uit de box te halen kunt u naspoelen met osmosewater. Onze wasboxen zijn elke dag geopend van 7.30-22.00. Betaling contactloos per pin.