Eerlijke én snelle APK

Velgen

Profile Tyrecenter Houten is dé specialist in velgen voor alle soorten voertuigen. We bieden een zeer breed assortiment velgen aan bestaande uit sportieve velgen, lichtmetalen velgen, aluminium velgen en stalen velgen. Verkrijgbaar voor alle automerken.

Naast velgen kunt u bij Profile Tyrecenter Houten terecht voor wieldoppen, wielbouten, wielmoeren, wielsloten, velgsloten en natuurlijk voor een passend advies en de beste aanbieding.

Persoonlijk advies

Profile Tyrecenter Houten biedt het grootste aanbod lichtmetalen velgen en stalen velgen online. Banden met aluminium velgen geven uw auto een modern en sportief uiterlijk. Lichtmetalen velgen zijn echter vaak (zoals de naam al zegt) een stuk lichter en voeren tevens vaak de warmte van de banden en het remsysteem beter af. Onze specialisten kunnen u uiteraard adviseren over de verschillende soorten velgen binnen ons assortiment.

Heeft u ook eindelijk tijd om de auto voor onderhoud weg te brengen, maar wilt u geen contact? Dan hebben wij nu de haal- & brengservice! Zo hoeft u het huis niet uit en is de auto weer klaar voor optimaal gebruik.

Natuurlijk blijft de mogelijkheid bestaan om de auto te komen brengen zoals u bij ons gewend bent, hier hanteren wij uiteraard wel de instructies van het RIVM.

Heeft u een APK-keuring gepland staan of is uw auto toe aan een APK-keuring? Wij staan nog steeds voor u klaar! En ieder voertuig wordt hygiënisch gecleaned inclusief de sleutel na service!