Eerlijke én snelle APK

KOM LANGS VOOR ONZE SCHOKBREKER TESTBANK

Schokdempers vormen een cruciaal onderdeel van iedere auto. Ze vangen de klappen van het wegdek op onderweg! Ervaart u een hobbelend of stuiterend gevoel in de auto? Het kan een teken zijn dat de schokdempers vervangen moeten worden. Om er zeker van te zijn dat uw schokdempers inderdaad versleten zijn en het probleem zich niet elders bevindt, kunt u een test laten uitvoeren. Kom hiervoor langs bij onze schokbreker testbank. De testbank toont of de schokdempers aan vervanging toe zijn. Belangrijk voordeel van de schokbreker testbank van Profile Houten: Deze test is helemaal gratis in combinatie met een onderhoudsbeurt! Het kan geen kwaad om periodiek langs te komen voor een snelle scan op de testbank. Nu kunt u testen met onze geheel nieuwe apparatuur voor €42,35 voor een volledige test!

SCHOKBREKER TESTBANK HELPT GEVAARLIJKE SITUATIES TE VOORKOMEN

Door af en toe een test uit te laten voeren op onze schokbreker testbank voorkomt u gevaarlijke situaties. Een kapotte schokbreker is een van de redenen om uw auto af te keuren tijdens de APK-keuring. Reden genoeg om voorzichtig te zijn, wanneer u het idee heeft dat de schokbrekers versleten zijn. Over het algemeen wordt aanbevolen om de schokdempers na zo’n 80.000 kilometer te vervangen. Mochten uw schokbrekers aan vervanging toe zijn, dan betaalt u bij Profile Houten enkel voor de nieuwe schokbrekers. Wel zo voordelig! U kunt het vervangen van de schokdempers combineren met een algehele onderhoudsbeurt aan de auto. De test is in combinatie met uw onderhoudsbeurt gratis met een waarde van €42,35 inclusief rapportage.

PROFILE HOUTEN UNIEK MET SCHOKBREKER TESTBANK

Het feit dat u bij Profile Houten in combinatie met een onderhoudsbeurt gratis gebruik kunt maken van een schokbreker testbank is uniek. In Nederland zijn er slechts enkele autobedrijven die over een dergelijke testbank beschikken. Het is vaak erg lastig om zelf te bepalen of de schokdempers vervangen moeten worden. U herkent slechts de signalen van versleten schokbrekers. Nadeel hiervan is dat het schokken van de auto ook andere oorzaken kan hebben. Bij Profile Houten staan specialisten klaar om uw auto waar nodig van onderhoud te voorzien na het gebruik van de schokbreker testbank. Zo kunt u veilig de weg op!

Profile-Houten-monteur-checklist-lamp01