Eerlijke én snelle APK

Airco Service

Keep it cool met de Airco Service a la carte in Houten! Zo betaald u nooit te veel.

Is uw auto vaak beslagen aan de binnenzijde of is de auto regelmatig vochtig? Met een goed werkende airco wordt de auto sneller droog. Dit is niet alleen bevorderlijk voor uw comfort, het is ook een stuk veiliger. Vocht veroorzaakt namelijk schimmels en bacteriën, die slecht zijn voor uw gezondheid. Daarnaast zorgen schimmels en bacteriën voor een vieze geur in de auto. De grondige reiniging van Profile Houten zorgt ervoor dat de auto weer schoon en fris is, en vrij van vieze schimmels en bacteriën.

Koelt uw airco niet meer zoals voorheen? Het kan zijn dat de airco moet worden bijgevuld, maar lekkage kan ook de oorzaak zijn. U kunt uw airco al vanaf €29,- laten controleren door onze professionele monteurs. Zij werken met de nieuwste apparatuur en kunnen hierdoor snel en vakkundig lekkages opsporen en verhelpen.

Airco Service a la carte

Profile Houten werkt met een zogenaamde Airco Service a la carte. Hierbinnen bieden wij diverse mogelijkheden:

U kunt de kleine beurt ook prima combineren met een APK. Vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan bij Profile Houten.

R1234YF Aircogas

In onze moderne Profile Tyrecenter Houten kunt u ook terecht voor het vullen of onderhouden van uw aircoinstallatie met het R1234YF gas. Dit milieu vriendelijkere gas dan het reguliere is verplicht voor alle auto’s vanaf 2017 maar zit nu al in diverse automerken zoals Citroen, Volvo, Jaguar, Landrover en Peugeot. Vraag naar de offerte voor het vullen van uw Airco met het R1234YF gas van uw auto.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.